Sivusto latautuu, pieni hetki...

m i kk o   r a u h a m ä k i

mikko(a)rauhamaki.fi | +358 40 557 49 61


Lue myös

Sivustojen käyttöliittymäsuunnittelu
Logosuunnittelu & Visuaalinen ilme
Wordpress kotisivut

Graafinen suunnittelija

Visuaalisuus on yrityksen ilmaisukeino. Jo ensivaikutelman avulla on mahdollista kertoa keitä olemme ja mitä teemme. Ja hyvin usein, ellei jopa aina, juuri graafinen suunnittelija yrittää oivaltaa olennaisen ja piirtää sen visuaalisesti myyvään muotoon.

Aivan niin, myyvään muotoon. Turha sitä on kierrellä, olen myyntityössä, sillä työnjälkeni tarkoitus on parantaa asiakkaideni läsnäoloa heidän omassa toimiympäristössään ja samalla kasvattaa heidän myyntiään.

Visuaalisen viestinnän- ja ilmaisun ammattilaisena minulle ominaista on pyrkiä kiteyttämään olennainen ymmärrettävään ja selkeään muotoon. Uskon ensivaikutelman merkitykseen niin hyvässä kuin pahassa. Ensivaikutelmalla ratkaistaan peli, kun sanaakaan ei ole vielä sanottu, mutta halutaan antaa laatu- ja uskottavuusmielikuva.

Sitä minä teen, visuaalisia ratkaisuja, jotka kertovat olennaisen ja myyvät. Myyvät niin sinun ajatuksesi kuin tuotteesi tai palvelusi.

Työkokemus

10+ vuotta. 5-vuotta omassa yrityksessä, jota ennen työkentelin Sanoma Medialla erilaisissa Graafisen suunnittelijan ja Web-suunnittelijan tehtävissä.

Osaamisalueet

Visuaalisten ilmeiden suunnittelu, logosuunnittelu, kirjasinmuotoilu, typografia, visuaalisen viestinnän ratkaisut, ohjeistukset ja julkaisut.

Seuraa Instagramissa: @mkkrhmk